Sandvișuri Cu Chiftele Mozzarella
Nevoie de un fără gluten, Primal, și FODMAP fel principal prietenos? Sandvișurile cu chiftele Mozzarella ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 373 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați chifteluțe, pâine cu brânză de usturoi mozzarella, sos de roșii și busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Chiftea & mozzarella coace, Mozzarella Umplute Chiftele Glisante, și Glisoare de chiftele de pui cu Mozzarellan și spanac ofilit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți pâinea din pungă.
Așezați jumătățile de pâine congelate, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt negreșită. (Dacă jumătățile de pâine sunt înghețate împreună, introduceți cu grijă o furculiță între jumătăți pentru a se separa.)
Așezați foaia de copt pe suportul cuptorului din mijloc.
Coaceți timp de 10 minute sau până când este fierbinte.
Încălziți sosul și chiftelele într-o cratiță de 2 litri la foc mic. Gatiti si amestecati timp de 20 de minute sau pana cand chiftelele sunt incalzite.
Așezați chiftelele pe jumătatea de pâine de jos. Se acoperă cu jumătatea de pâine rămasă.