Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry

Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry
Rețeta sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 644 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, maioneza, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry, Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle, și Sandviș cu mere, slănină și Cheddar la grătar cu maioneză de ceapă roșie prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si pudra de curry in ulei intr-o tigaie antiaderenta grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, 2 minute, apoi transferati intr-un castron mic si amestecati maioneza si sucul de lamaie. Ștergeți tigaia curată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Tăiați felii diagonale de 16 (1/4 inci grosime) (aproximativ 6 inci lungime) din baguette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Întindeți 1 parte a fiecărei felii cu unt, apoi întoarceți-o și întindeți partea opusă cu maioneză curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pudră De CurryPudră De Curry
4
Tăiați brânza în felii subțiri nu mai late decât feliile de pâine. Împărțiți brânza între 8 felii de pâine, apoi acoperiți cu fenicul și feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
PâinePâine
5
Încălziți tigaia la foc moderat până la fierbinte, apoi gătiți sandvișurile în 2 loturi, răsturnând o dată și presând ocazional, până se rumenesc și brânza se topește, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista