Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry

Rețeta sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 644 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, maioneza, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry, Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle, și Sandviș cu mere, slănină și Cheddar la grătar cu maioneză de ceapă roșie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si pudra de curry in ulei intr-o tigaie antiaderenta grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, 2 minute, apoi transferati intr-un castron mic si amestecati maioneza si sucul de lamaie. Ștergeți tigaia curată și lăsați-o deoparte.
Tăiați felii diagonale de 16 (1/4 inci grosime) (aproximativ 6 inci lungime) din baguette.
Întindeți 1 parte a fiecărei felii cu unt, apoi întoarceți-o și întindeți partea opusă cu maioneză curry.
Tăiați brânza în felii subțiri nu mai late decât feliile de pâine. Împărțiți brânza între 8 felii de pâine, apoi acoperiți cu fenicul și feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Încălziți tigaia la foc moderat până la fierbinte, apoi gătiți sandvișurile în 2 loturi, răsturnând o dată și presând ocazional, până se rumenesc și brânza se topește, aproximativ 7 minute pe lot.