Sandvișuri Cu Ceapă Portobello Și Caramelizate

Sandvișuri Cu Ceapă Portobello Și Caramelizate
Sandvișurile cu ceapă Portobello și caramelizate sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, capace de ciuperci portobello, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ceapă caramelizată și glisoare de ciuperci Portobello cu sos prăjit, Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră, și Sandvișuri cu pui și ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa; gatiti 15-20 de minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Așezați ciupercile, cu capacul în jos, pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Combinați pansamentul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
7
Ungeți ciupercile cu amestec. Se fierbe 5 minute; întoarceți și periați ciupercile cu amestec. Se fierbe 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se acoperă uniform cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Puneți 1 felie de brânză peste fiecare și presărați uniform cu piper. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați ciupercile în rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista