Sandvișuri Cu Ceapă Franceză
Sandvișurile cu ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 174 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ceapă, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Supă De Ceapă Franceză, Sandvișuri De Pui Cu Ceapă Franceză # SundaySupper, și Supă De Ceapă Franceză Sandvișuri Cu Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt.
Se coace la 375 timp de 8 minute sau până se prăjește ușor.
Scoateți din cuptor și lăsați felii de pâine pe foaia de copt.
În timp ce pâinea se prăjește, acoperiți o cratiță mare și grea cu spray de gătit; adăugați margarină și puneți-o la foc mare până când margarina se topește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând continuu, 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați zahăr brun și gătiți încă 5 minute sau până când ceapa este fragedă și rumenită, amestecând des.
Se amestecă uniform amestecul de ceapă pe felii de pâine; se acoperă cu brânză. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 2 minute.