Sandvișuri cu ceai de șuncă și ouă
Sunca si ou sandwich-uri de ceai este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, boia de ardei, gust de murături și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea.
Instrucțiuni
Pentru salata de ouă: începeți prin fierberea tare a ouălor. Puneți ouăle în apă rece într-o cratiță medie, puneți-le pe aragaz și dați la fiert. Opriți aragazul, acoperiți cratița cu un capac și, după 15 minute, rulați-le sub apă rece. Cojiți cojile din ouă (rezervați 2 ouă întregi pentru rețeta rotundă 2 Salată Nicoise cu vinetă de usturoi cu lămâie) și tocați.
Într-un alt bol, amestecați maioneza, ardeiul, mărarul și sarea și piperul.
Adăugați ouăle tocate și aruncați ușor.
Pentru salata de șuncă: într-un bol mediu, bateți împreună maioneza, muștarul, gustul de murături, ceapa, sarea, piperul și pătrunjelul.
Adăugați țelina și jumătate din șuncă (rezervați jumătate rămasă pentru rețeta Online 2 de șuncă și brânză burrito pentru micul dejun) și aruncați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Tăiați crustele din grâu și pâine albă. Pe o suprafață curată, Așezați 1 felie de pâine albă în jos și deasupra cu jumătate de salată de ou. Se acoperă cu 1 felie de pâine de grâu și se întinde deasupra jumătate de salată de șuncă. Se acoperă cu 1 felie de pâine albă. Feliați transversal în triunghiuri. Repetați, alternând pâinea albă și grâul ca felia de început, până când ați făcut 4 sandvișuri.