Sandvișuri Cu Ceai De Pere
Sandvișurile cu ceai de pere durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 232 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați pâine cu scorțișoară-stafide, cremă de brânză tartinabilă, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Ceai De Pere-Nuc, Rooibos și ceai de pere, și Supă De Ceai Verde Și Pere.
Instrucțiuni
Puneți perele într-un castron mic. Se acoperă cu apă clocotită; se lasă să stea 5 minute.
Scurgere. Se răcește ușor; tăiați perele.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și siropul. Se amestecă perele și nucile.
Se întinde pe patru felii de pâine prăjită; deasupra cu pâinea prăjită rămasă.
Tăiați fiecare sandwich în două triunghiuri.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru sandvișul cu ceai. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.