Sandvișuri Cu Carne Slabă

Sandwich-uri de carne vrac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 301 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 2,44 USD pe porție. Un amestec de chifle de hamburger de grâu, piper, bulion de vită cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Carne Slabă, Mediterranean Made Rights (Sandvișuri Cu Carne Liberă), și Carne slabă pe un coc, stil Restaurant.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare pana se rumeneste; amestecați să se sfărâme.
Scurgeți bine; întoarceți carnea în tigaie.
Adăugați 3/4 cană de ceapă tocată și bulion la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se amestecă ardeiul.
Întindeți muștarul uniform pe jumătatea inferioară și superioară a fiecărui coc. Aranjați feliile de murături pe jumătățile inferioare ale chiflelor; top uniform cu 1/2 cană de ceapă. Lingurați 1/2 cană amestec de carne pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra cu jumătățile rămase.