Sandvișuri cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel

Sandvișurile cu carne de vită și brânză albastră Zinfandel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 376 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de vită, usturoi, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu carne de vită prăjită la grătar, pere și brânză albastră, Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră, și Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Presărați carnea de vită cu sare. În aragazul lent, puneți carnea de vită (dacă friptura vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați) și ceapa.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Degresați grăsimea de pe suprafața sucurilor; aruncați frunza de dafin și boabele de piper.
Scoateți carnea de vită și legumele din aragazul lent; așezați carnea de vită pe placa de tăiat (îndepărtați plasa sau corzile).
Tăiați carnea de vită în felii subțiri. Umpleți rulourile cu carne de vită; se acoperă cu ceapă și se presară cu brânză.
Se servește cu bulion de la aragaz pentru scufundare.