Sandvișuri cu biscuiți cu unt Pecan și înghețată cu piersici

Unt Pecan Cookie și piersici înghețată sandwich-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Sandvișuri Cu Înghețată Cu Unt De Arahide, și Sandvișuri Cu Biscuiți Cu Unt Cu Cremă De Castane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 și tapetați o tigaie de jeleu de 10 pe 15 inci cu hârtie pergament.
Întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le timp de aproximativ 8 minute, până când sunt parfumate.
Lăsați să se răcească, apoi tocați grosolan pecanele.
Într-un castron mic, bateți făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți untul cu zahărul brun la viteză medie-mare până se omogenizează. Bateți oul și vanilia. La viteză mică, bateți ingredientele uscate.
Întindeți aluatul pe întreaga foaie de copt într-un strat uniform și presărați pecanele tocate deasupra. Congelați timp de 5 minute, doar până când este ferm.
Coaceți bara în centrul cuptorului timp de aproximativ 12 minute, până devine aurie.
Lăsați să se răcească complet, apoi răsturnați bara pe o suprafață de lucru. Îndepărtați hârtia și tăiați bara în 2 bucăți egale.
Întindeți înghețata înmuiată pe o jumătate și acoperiți cu cealaltă jumătate, cu piulița în sus. Reveniți la congelator și congelați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Tăiați în 8 bare și serviți imediat.