Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos
Cârnați și sos Biscuit sandwich-uri ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 448 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de zară, ulei vegetal, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați, biscuiți și coacere cu sos, Tigaie cu biscuiți și cârnați, și Ouă, biscuiți și cârnați sos mic dejun Caserola.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie la foc mediu și cârnați maro până când sunt crocante, 5 până la 7 minute pe parte. Rezervați grăsimea în tigaie și puneți deoparte cârnații.
Adăugați untul în grăsimea rezervată și topiți.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Bateți făina și gătiți până la blond, 2 până la 3 minute. Se amestecă încet laptele și puțină sare și piper și se fierbe până se îngroașă, 3 până la 5 minute. Când este gata de servit, amestecați arpagicul tocat.
Pentru construirea sandwich-ului: cu o furculiță, împărțiți cu grijă un fierbinte
Vița de vie Ky biscuit de zară în jumătate. Pe biscuiții de jos, stropiți niște miere, apoi așezați plăcuțele de cârnați încântător deasupra. Slather pe unele sos și partea de sus cu cealaltă jumătate biscuit-simplu, dar minte suflare.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Puneți o tigaie grea din fontă (de preferință 12 inch) în cuptor pentru a preîncălzi. Răciți un bol mare de amestecare, tăietorul de patiserie, făina și 1 băț de unt în congelator cu 15 minute înainte de asamblarea biscuiților.
Adăugați făina în vasul de amestecare răcit. Lucrând rapid, tăiați 1 băț de unt în făină folosind tăietorul de patiserie răcit (sau degetele); scopul aici este bilele de unt de mărimea mazării. În loturi, adăugați laptele de unt până când aluatul este coeziv, dar încă umed. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și apăsați ușor într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci sau capătul de afaceri al unei cupe de măsurare uscate, tăiați 10 biscuiți. (Folosiți aluatul suplimentar pentru a găti o bucată mare de shortcake pentru desert....Strawberry shortcake!)
Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și adăugați uleiul.
Așezați rundele de aluat în tigaia fierbinte, chiar unul împotriva celuilalt și ungeți cu untul topit.
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin entuziast top 100 cele mai bune cumpără de 2018Chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Columbia Valley din Washington. Scopul lor este de a crea o epocă Riesling răcoritoare, aromată, medie-uscată după epocă. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Împerecheați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.