Sandvișuri calde de curcan cu sos de Sherry
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat diagonal gros, sherry smântână, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de curcan glazurat cu agave cu sos de Sherry, Sandvișuri calde de curcan și sos cu față deschisă, și Burgeri De Ciuperci De Curcan Fiert Cu Sherry.
Instrucțiuni
Presărați curcanul cu jumătate de salvie, sare și piper. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adaugă 4 scoici de curcan și saut până se rumenesc ușor și se fierb, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe placă. Repetați cu restul de 4 scoici.
Adăugați ceapa verde în tigaie și saut 1 minut.
Se presară cu făină; se amestecă 1 minut. Se amestecă treptat în bulion și Sherry. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 2 minute.
Adăugați jumătatea rămasă de salvie. Reduceți căldura la minim. Întoarceți curcanul și orice sucuri acumulate în sos; fierbeți 1 minut pentru a încălzi. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați 1 felie de pâine pe fiecare farfurie. Completați fiecare cu 2 scoici de curcan și sos.