Sandvișul irlandez al Sfântului Paddy

Sandvișul irlandez al Sfântului Paddy
Sandwich irlandez Saint Paddy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 885 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro picant, pâine cu aluat, piept de vită corned și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina irlandeză de vită St. Paddy, Paddy ' s Reuben Dip, și Fleacuri de budincă de Ziua Sfântului Paddy.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită în oală mare sau cuptor olandez și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați pachetul de condimente care a venit cu carnea de vită. Acoperiți oala și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Se fierbe aproximativ 50 de minute pe kilogram până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați carnea peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați varza mărunțită într-un castron mare și turnați pansamentul peste el; aruncați pentru a acoperi varza cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți un strat de muștar pe 6 felii de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Așezați niște varză mărunțită și carne de vită pe fiecare felie și acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Revista