Sandvișul irlandez al Sfântului Paddy

Sandwich irlandez Saint Paddy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 885 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro picant, pâine cu aluat, piept de vită corned și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina irlandeză de vită St. Paddy, Paddy ' s Reuben Dip, și Fleacuri de budincă de Ziua Sfântului Paddy.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită în oală mare sau cuptor olandez și acoperiți cu apă.
Adăugați pachetul de condimente care a venit cu carnea de vită. Acoperiți oala și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Se fierbe aproximativ 50 de minute pe kilogram până se înmoaie.
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați carnea peste cereale.
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic.
Așezați varza mărunțită într-un castron mare și turnați pansamentul peste el; aruncați pentru a acoperi varza cu pansamentul.
Întindeți un strat de muștar pe 6 felii de pâine prăjită.
Așezați niște varză mărunțită și carne de vită pe fiecare felie și acoperiți cu feliile de pâine rămase.