Sandvișul cu pui al tatălui

Sandvișul cu pui al tatălui
Sandvișul de pui al tatălui necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 427 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați roșii coapte cu viță de vie, sulițe de andive, pâine cu cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș cu ananas Dak Bulgogi (sandviș cu pui la grătar cu ananas picant coreean), Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Sandwich Indian s, și Chana Masala Sandwich-năut Sandwich / Easy Sandwich s.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea de pe pui și sculptați cu grijă osul departe de carnea de sân. Tăiați subțire pieptul transversal pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OsOs
2
Răspândiți uniform muștarul de miere pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
3
Așezați 3 până la 4 felii de roșii pe 2 felii, urmate de niște andive și jumătate de pui pe fiecare. Condimentați straturile cu sare și piper, după gust, pe măsură ce construiți sandvișul. Acoperiți fiecare sandviș cu cealaltă felie de pâine îmbrăcată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
AndiveAndive
TomateTomate
PâinePâine
4
Se servește imediat sau se înfășoară și se dă la frigider până când este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista