Sandviș Grozav Cu Legume La Grătar

Sandviș Grozav Cu Legume La Grătar
Marele Sandwich de legume la grătar este un fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. O porție conține 939 calorii, 18g de proteine, și 61G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei pe un unghi de jumătate de inch, ulei de măsline, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați sandviș la grătar cu legume / sandviș la grătar cu legume bombay, Sandwich Cu Legume La Grătar, și Sandwich Cu Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o perie de patiserie, periați uleiul de măsline pe feliile de legume și ciupercile portobello. Condimentează-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Așezați legumele pe un grătar fierbinte și gătiți până când sunt fragede. Odată ce legumele sunt terminate, periați pâinea feliată cu ulei de măsline și grătiți pe ambele părți. Pentru a asambla, feliați portobellos în felii de 1/4 inch, întindeți ambele părți ale pâinii la grătar cu maioneză cu ierburi și apoi acoperiți cu 1 felie fiecare de legume la grătar și un sfert din ciuperci și terminați cu salată și acoperiți cu bucata de pâine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și puls.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista