Sandviș festiv cu șuncă și brânză
Sandwich-ul festiv cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați muștar, șuncă, semințe de mac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este bun. Încercați Nasi Minyak (orez festiv din Malaezia) , șuncă la grătar și sandviș elvețian și sandviș cu brânză la grătar cu mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în diagonală la fiecare 1/2 inch, fără a tăia complet crusta de jos.
Pune pâinea pe o bucată de folie suficient de mare pentru a o înveli complet.
Introduceți brânza, șunca și ceapa uniform între fiecare altă felie.
Combinați ingredientele rămase; se stropesc între felii și deasupra. Înfășurați bine folia.
Se coace la 350° timp de 35 de minute.
Tăiați pâinea între felii neumplute; se serveste cald.