Sandviș De Pui Prăjit Cu Usturoi Prăjit Aioli
Sandwich-ul de pui prăjit cu usturoi prăjit Aioli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de salată, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Friptura tocata cu usturoi prajit a Peculrooli, Varză De Bruxelles Cu Usturoi Prăjit În Tigaie Italiană, și Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înveliți fiecare cap cu spray de gătit; înfășurați separat în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; lăsați să se răcească 10 minute. Cuișoare Separate; tăiați cu grijă sau tăiați 1 capăt al fiecărui cuișor. Strângeți cuișoarele peste un castron mic pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Presărați parmezan peste pulpa de usturoi; se pasează cu o furculiță până se omogenizează. Se amestecă maioneza până se omogenizează. Acoperiți bine cu folie de plastic presată pe suprafața aioli; rece.
Așezați pieptul de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă sau hârtie de ceară; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor (dacă pieptul de pui este foarte mare, tăiat în jumătate, transversal).
Presărați sare și piper peste 1 parte a fiecărui piept de pui.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Înveliți pieptul de pui cu spray de gătit.
Adăugați piept de pui, condimentat cu fața în jos; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Înveliți părțile tăiate ale chiflelor cu spray de gătit; așezați în tigaie, tăiați părțile în jos și gătiți până se prăjesc ușor.
Întindeți 1 lingură de usturoi aioli pe părțile prăjite ale fiecărui coc. Împărțiți puiul uniform între jumătățile inferioare ale chiflelor; se acoperă cu salată, roșii și jumătățile superioare ale chiflelor.