Sandviș De Pui Prăjit Cu Usturoi Prăjit Aioli

Sandviș De Pui Prăjit Cu Usturoi Prăjit Aioli
Sandwich-ul de pui prăjit cu usturoi prăjit Aioli necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 306 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de salată, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Friptura tocata cu usturoi prajit a Peculrooli, Varză De Bruxelles Cu Usturoi Prăjit În Tigaie Italiană, și Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înveliți fiecare cap cu spray de gătit; înfășurați separat în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Coaceți la 350 timp de 1 oră; lăsați să se răcească 10 minute. Cuișoare Separate; tăiați cu grijă sau tăiați 1 capăt al fiecărui cuișor. Strângeți cuișoarele peste un castron mic pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Presărați parmezan peste pulpa de usturoi; se pasează cu o furculiță până se omogenizează. Se amestecă maioneza până se omogenizează. Acoperiți bine cu folie de plastic presată pe suprafața aioli; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
AioliAioli
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați pieptul de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă sau hârtie de ceară; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor (dacă pieptul de pui este foarte mare, tăiat în jumătate, transversal).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Presărați sare și piper peste 1 parte a fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
6
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Înveliți pieptul de pui cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați piept de pui, condimentat cu fața în jos; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
8
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Înveliți părțile tăiate ale chiflelor cu spray de gătit; așezați în tigaie, tăiați părțile în jos și gătiți până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Întindeți 1 lingură de usturoi aioli pe părțile prăjite ale fiecărui coc. Împărțiți puiul uniform între jumătățile inferioare ale chiflelor; se acoperă cu salată, roșii și jumătățile superioare ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
AioliAioli
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista