Sandviș Cu Friptură Teriyaki

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Teriyaki Steak Sandwich. Pentru $11.77 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 496 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei vegetal, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș Cu Friptură De Flanc Teriyaki Cu Varză Napa, Ardei Grași Roșii Și Morcovi, Sandvișul cu friptură la grătar al lui Bobby Flay cu sos de friptură, și Sandwich cu pui teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos, amestecați sosul de soia, apa, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul, amidonul de porumb, uleiul de susan și sosul chile-usturoi într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc și tocmai fierte (2-3 minute pe fiecare parte).
Transferați friptura (cu sucurile sale) într-un castron.
Adăugați 2 lingurițe de ulei vegetal în tigaie cu albi din scallions; gatiti, amestecand, pana se carbonizeaza (2 minute).
Adăugați ciupercile shiitake și gătiți până se înmoaie (3-4 minute).
Adăugați mazăre de zăpadă, verdeață de scallion și sos rezervat în tigaie cu amestec rezervat de vită; gatiti pana se incalzeste si sosul se ingroasa (2-3 minute). Pentru a asambla, aranjați învelișurile de grâu integral pe suprafața de lucru; așezați aproximativ 3/4 cană amestec de carne de vită în mijlocul fiecăruia și înfășurați bine.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat