Sandviș cu coaste scurte fierte cu hrean și legume murate
O porție conține 368 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, bulb de fenicul, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu coaste scurte fierte cu sos de cremă de hrean, Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, și Bere Japoneză Coaste Scurte Fierte Și Rădăcină De Lotus Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie cu sos combinați oțet, apă, zahăr, semințe de fenicul, semințe de coriandru, boabe de piper, anason stelat și sare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se toarnă lichidul într-un vas rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați bulbul de fenicul, morcovii și ridichea daikon. Se amestecă pentru a se combina, se lasă să se răcească neacoperit, aproximativ 2 ore. Odată răcit, acesta poate fi refrigerat și păstrat la frigider aproximativ 2 săptămâni.Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Bulb De Fenicul
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Adăugați uleiul într-o tigaie mare din fontă sau rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Adăugați coastele scurte, cu carnea în jos și căutați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
6
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați morcovul tocat, ceapa și usturoiul în aceeași tigaie și gătiți, amestecând des până se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ale în tigaie pentru a deglaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați carnea înapoi în tigaie și adăugați rozmarinul, sarea și piperul. Acoperiți tigaia și transferați-o în cuptor pentru a fierbe, aproximativ 2 ore până când furculița se înmoaie și cade de pe os. Mutați carnea pe o tăietură pentru a se răci ușor. Lăsați cuptorul pornit.Îndepărtați grăsimea din lichidul de fierbere, apoi strecurați aproximativ 1 cană într-un castron mic, aruncând solidele. Dacă există mai puțin de 1 cană, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Adăugați hreanul în castron și bateți până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Tăiați bagheta transversal în 4 bucăți egale, apoi tăiați fiecare pe jumătate pe lungime pentru a crea blaturi și funduri pentru sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
12
Scoateți o parte din pâine din jumătatea superioară a stilului de canoe dacă se pare că există prea multă pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
13
Așezați blaturile și fundul pe o foaie de copt tăiată cu fața în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Ungeți cu generozitate jumătățile inferioare cu amestecul de hrean. Trageți carnea din oase și rupeți-o în bucăți mari, aruncând orice țesut conjunctiv. Distribuiți carnea uniform pe cele patru funduri ale baghetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Baguette
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Așezați brânza deasupra cărnii pe toate cele 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
16
Transferați tava cu fundul și blaturile baghetei în cuptorul încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
17
Scoateți tava când brânza începe să se topească și pâinea se prăjește puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
18
Periați mai mult sos de hrean pe vârfurile baghetelor. Se acoperă cu legumele murate. Închideți sandvișul și tăiați-l în jumătăți.
Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.