Sandviș cu coaste scurte fierte cu hrean și legume murate

Sandviș cu coaste scurte fierte cu hrean și legume murate
O porție conține 368 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, bulb de fenicul, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu coaste scurte fierte cu sos de cremă de hrean, Balsamic-coaste scurte fierte cu cartofi piure de hrean, și Bere Japoneză Coaste Scurte Fierte Și Rădăcină De Lotus Murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu sos combinați oțet, apă, zahăr, semințe de fenicul, semințe de coriandru, boabe de piper, anason stelat și sare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se toarnă lichidul într-un vas rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați bulbul de fenicul, morcovii și ridichea daikon. Se amestecă pentru a se combina, se lasă să se răcească neacoperit, aproximativ 2 ore. Odată răcit, acesta poate fi refrigerat și păstrat la frigider aproximativ 2 săptămâni.Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați uleiul într-o tigaie mare din fontă sau rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați coastele scurte, cu carnea în jos și căutați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
6
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați morcovul tocat, ceapa și usturoiul în aceeași tigaie și gătiți, amestecând des până se caramelizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ale în tigaie pentru a deglaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați carnea înapoi în tigaie și adăugați rozmarinul, sarea și piperul. Acoperiți tigaia și transferați-o în cuptor pentru a fierbe, aproximativ 2 ore până când furculița se înmoaie și cade de pe os. Mutați carnea pe o tăietură pentru a se răci ușor. Lăsați cuptorul pornit.Îndepărtați grăsimea din lichidul de fierbere, apoi strecurați aproximativ 1 cană într-un castron mic, aruncând solidele. Dacă există mai puțin de 1 cană, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Adăugați hreanul în castron și bateți până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Tăiați bagheta transversal în 4 bucăți egale, apoi tăiați fiecare pe jumătate pe lungime pentru a crea blaturi și funduri pentru sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
12
Scoateți o parte din pâine din jumătatea superioară a stilului de canoe dacă se pare că există prea multă pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
13
Așezați blaturile și fundul pe o foaie de copt tăiată cu fața în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Ungeți cu generozitate jumătățile inferioare cu amestecul de hrean. Trageți carnea din oase și rupeți-o în bucăți mari, aruncând orice țesut conjunctiv. Distribuiți carnea uniform pe cele patru funduri ale baghetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
BaguetteBaguette
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Așezați brânza deasupra cărnii pe toate cele 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
16
Transferați tava cu fundul și blaturile baghetei în cuptorul încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Scoateți tava când brânza începe să se topească și pâinea se prăjește puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
18
Periați mai mult sos de hrean pe vârfurile baghetelor. Se acoperă cu legumele murate. Închideți sandvișul și tăiați-l în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
BaguetteBaguette
19
Se servește cald.

Ingrediente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista