Rețeta sandviș cu chiftele prăjite cu Giardiniera poate fi făcută în aproximativ 16 ore și 45 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 144g de proteine, 147g de grăsime, și un total de 2138 calorii. Pentru 9,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână chifle ciabatta, mandrină măcinată, provolone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. 529 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Sandviș cu chiftele prăjite cu Giardiniera, Sandviș Italian de vită în vârstă uscată cu Giardiniera de casă, ardei dulci, chipsuri prăjite cu Suet și Broccoli Rabe, și Sandwich Cu Chiftele.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: Preîncălziți cuptorul la fiert. Într-un castron mare, amestecați ouăle, Romano, pătrunjelul, usturoiul și puțină sare și piper până când sunt toate încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chiftele
Pătrunjel
Usturoi
Brânză Romano
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
Cuptor
3
Adăugați carnea măcinată și pesmetul și, folosind mâinile date de Dumnezeu, ajungeți după ea și amestecați. Nu suprasolicitați carnea sau se va transforma "carne-loafy."Vrei să fie liber și suplu. Folosind din nou mâinile, faceți 4 prăjituri libere pentru a se potrivi cu dimensiunea pâinii. (Amestecul va forma cel puțin 10 chifle, în funcție de cât de mari sunt chiflele tale. Dar îmi place să fac niște chiftele pentru sandvișuri și apoi să rulez restul pentru a face chiftele, pe care apoi le îngheț, așa că am chiftele gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Pâine
Rola
Carne
1
Așezați 1 felie de brânză pe fiecare parte a chiflelor și fierbeți la cuptor până când brânza se rumenește și se clocotește, 1 până la 2 minute, dar urmăriți! Pe chiflele brânzoase, adăugați chiftelele, lingurați peste niște marinara, acoperiți cu câteva felii de piper și îngrămădiți pe niște giardiniera. Atunci mănâncă - i naibii.