Sandviș cu brânză la grătar cu roșii uscate la soare și Harissa

Sandviș cu brânză la grătar cu roșii uscate la soare și Harissa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,43 USD pe porție. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de pastă de harissa, roșii uscate la soare, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Harissa + Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Ou, și Sandviș cu brânză la grătar Harissan și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați o perie de patiserie în borcanul cu ulei de măsline și roșii uscate la soare.
Ungeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu uleiul, apoi întoarceți pâinea.
Întindeți cât de multă sau cât de puțină pastă de harissa doriți (în funcție de nivelul dorit de condiment) pe părțile rămase ale pâinii.
Distribuiți uniform brânza peste două felii de pâine. Împărțiți roșiile tocate între pâinea cu brânză, apoi acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu. Gatiti sandvisurile pana se rumenesc pe toate partile si branza se topeste, 3-4 minute pe fiecare parte.