Sandviș crocant de somn Curry cu Slaw Chili-Lime

Crocant sandwich Curry somn cu Chili-Lime Slaw ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 530 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, zahăr, varză napa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de orez, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Făină De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich de somn Ozark cu tigaie caldă, Tacos de somn cu salată de lime Cilantro și sos de cremă Chipotle, și Sandviș De Pește Crocant Cu Salată De Ananas.
Instrucțiuni
Pentru Slaw: bateți împreună uleiul de canola, sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul și sambalul într-un castron mare.
Adăugați varza mărunțită și cilantro și aruncați pentru a combina. Puneți deoparte la frigider până când este gata de servit.
Combinați pudra de curry, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic, apoi presărați pe toate părțile fileurilor de somn.
Așezați făina de orez într-un vas puțin adânc, apoi dragați fileurile de somn în făina de orez, scuturând orice exces.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până când strălucește.
Așezați fileurile de somn în tigaie, lucrând în loturi, dacă este necesar. Se prăjește somnul până se rumenesc și se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați somnul prăjit într-un platou tapetat cu prosoape de hârtie și condimentați imediat cu sare și piper. Repetați până când tot peștele este gătit.
Împărțiți pâinea în 4 bucăți egale, apoi împărțiți fiecare în jumătate pe orizontală. Împărțiți slaw-ul între 4 din jumătățile inferioare ale pâinii, apoi așezați o bucată de somn pe fiecare sandviș. Se acoperă cu jumătățile rămase de pâine și se servește cu pene de var pentru stoarcerea peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.