Sandbakelser (Nisip Tarte)
Sandbakelser (Tarte nisip) ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, migdale, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Nisip Tarte, Nisip Tarte, și Nisip Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți migdalele până când sunt măcinate fin.
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul până devin pufoase. Bateți în extract de ou și migdale până se omogenizează bine. Amestecați sau bateți migdalele măcinate și făina.
Dacă utilizați tigăi pentru tartă (aproximativ 2 in. wide și 3/4 în. adânc; veți avea nevoie de aproximativ 4 duzini de tigăi în total-coaceți în ordine, dacă este necesar), Apăsați o porție de 1 1/2 linguriță de aluat peste părțile inferioare și în sus pentru a marginea fiecărei tigaie (aluatul trebuie să aibă o grosime de 1/4 inch). Așezați tigăile de tartă ușor depărtate în tigăi de copt de 10 x 15 inci (dacă coaceți în ordine, acoperiți ușor aluatul neutilizat cu folie de plastic). Umpleți fiecare tartă cu 1/4 linguriță gem.
Dacă nu folosiți Tigăi pentru tartă, formați 1 porție de 1/2 linguriță de aluat în bile și așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inci (rețeta umple trei foi). Cu vârful degetului, faceți o indentare de 1/2 inch lățime, 1/2 inch adâncime în centrul fiecărei bile; umpleți fiecare cu aproximativ 1/4 linguriță gem.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tartele se rumenesc, 16 până la 18 minute; comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Se răcește aproximativ 10 minute pe tigăi sau foi. Inversați tigăile de tartă pe rând pentru a elibera tarte și așezați-le în poziție verticală pe rafturi; sau transferați fursecurile de pe foile de copt în rafturi pentru a se răci.