Rețeta Sancocho Costeincrouro (coasta Atlanticului Sancocho) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 8. O porție conține 729 calorii, 30g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți dovleac, urechi de porumb, yuca și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 467 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Trifincalosico (Trei Carne Sancocho), și Arroz Apastelado coste aprox. (orez lipicios de pe coastă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, așezați coastele de vită,Coastele de porc, puiul, porumbul, Ali-ul, bulionul de pui, sarea și pătlagina verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
Coaste De Porc
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apa și aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați cartofii, pătlagina coaptă, yuca, dovleacul și varza. Continuați să gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede cu furculița. Se amestecă coriandrul.Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Manioc
4
Serviți în boluri mari de supă, împărțind uniform puiul și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional