Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar de cărbune
Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar de cărbune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 576 calorii, 70g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brichete de cărbune, căței de usturoi, crenguțe de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar cu gaz, Salvie și cimbru curcan afumat, și Friptură de curcan cu salvie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți saramură: într-o oală, încălziți 1 qt. apă cu sare și zahăr brun, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc, se adaugă 6 qts. apă rece, usturoiul, boabele de piper și jumătate din salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Aruncați piciorul din Turcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Îndepărtați gâtul, coada și măruntaiele din cavități și economisiți pentru sos, dacă doriți. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți pasărea în interior și în exterior. Puneți curcanul într-o oală supradimensionată, cum ar fi o conservă de apă clocotită* și adăugați saramură. Rece, acoperit, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Înmuiați bucăți de lemn într-un castron cu apă până când sunt folosite (cel puțin 45 de minute), cu o farfurie deasupra pentru a le scufunda. Între timp, scurgeți curcanul, clătiți și uscați. Așezați pe un suport pe o foaie de copt cu margini pentru a usca puțin pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați frunzele din cimbru rămas. Tăiați suficient de salvie rămasă pentru a face 3 linguri. Într-un robot de bucătărie, rotiți untul, ierburile tocate și șalotele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Glisați degetele între pielea și carnea de curcan, întorcând pasărea pentru a face buzunare de spațiu pe piept, spate și zonele picioarelor. Folosind mâinile, glisați aproximativ 1 lingură. unt de ierburi la un moment dat sub piele în toate buzunarele. Umpleți cavitățile principale de curcan cu crenguțe de salvie rămase și frigărui închise. Tuck sfaturi aripa sub curcan. Introduceți un termometru de carne în cea mai groasă parte a sânului, atingând osul. Frecați curcanul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Configurați un grătar cu cărbune pentru căldură indirectă scăzută (250 până la 300): aprindeți 40 de brichete într-un starter de coș. Deschideți complet orificiile inferioare ale grătarului. Când cărbunii sunt observați cu cenușă, aproximativ 20 de minute, puneți o tigaie de picurare din aluminiu (cel puțin la fel de mare ca curcanul) în mijlocul grătarului de foc. Cărbuni de bancă de ambele părți ale tigaiei, îngrămădindu-i cel mai sus de pereții grătarului. Umpleți tigaia de picurare la jumătate cu apă fierbinte de la robinet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
10
Lasă cărbunii să ardă la minim.
11
Scurgeți 2 bucăți de lemn înmuiate și puneți 1 peste fiecare movilă de cărbuni acum și după 1 oră de gătit. Puneți suportul de gătit în poziție cu clapetele sale articulate aliniate peste cărbuni. Poziționați curcanul pe suportul de gătit peste tigaia de picurare cu sânul în sus. Acoperiți cu capac și închideți orificiile inferioare și orificiile capacului la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Gatiti si fumati curcan. Ori de câte ori căldura scade sub 250, adăugați aproximativ 5 Brichete la fiecare grămadă de cărbuni. Dacă căldura urcă peste 300, închideți orificiile de ventilație, lăsând cel puțin o aerisire pe jumătate deschisă pe capac și în partea de jos a fumătorului pentru a menține focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
13
Adăugați apă fierbinte în tigaia de picurare, după cum este necesar, pentru a o menține aproximativ pe jumătate plină. Fumați până când termometrul înregistrează 165 până la 170, 3 1/2 până la 4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
14
Transferați curcanul într-un platou și cort cu folie. Salvați sucurile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
15
Lăsați curcanul să se odihnească într-un loc cald timp de 15 până la 30 de minute, apoi sculptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
16
* Găsiți bucăți de măr cu consumabile pentru grătar. Dacă oala nu se potrivește în frigider, folosiți un cufăr cu gheață: puneți pasărea într-o pungă de saramură de curcan (cumpărați în magazinele alimentare și la williams-sonoma.com). puneți punga în piept, turnați saramură peste curcan și sigilați bine punga; adăugați gheață pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
17
Faceți înainte: înfășurați curcanul drenat, sărat etanș și răciți cu până la 1 zi înainte de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt