Salumi cu piersici și Nasturel
Salumi cu piersici și Nasturel este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 336 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sulmitti pepperoni, salumi toscan, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Antipasti de Salumi, Fasole verde cu vinetă Salumi, și Sardine afumate Caesar cu Salumi și Pan-crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe un platou de servire, aranjați feliile de salumi și pepperoni într-un model suprapus.
Fără a curăța piersicile, îndepărtați gropile, tăiați fructele în pene subțiri și puneți-le într-un castron.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de portocale și lămâie, năsturelul, menta și busuiocul și aruncați ușor.Condimentează după gust cu sare și piper și aruncă din nou.
Puneți salata lângă salumi.
Stropiți atât salumi, cât și salata cu ulei de măsline, garnisiți cu brânza și serviți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Fantastico de Rick Tramonto, Mary Goodbody și Belinda Chang. Drepturi de autor (c) 2007 de Rick Tramonto. Publicat de Broadway Books.Rick Tramonto,bucătarul executiv / partenerul Tru din Chicago, a fost numit unul dintre cei mai buni zece bucătari ai Food & Wine din țară în 1994 și selectat ca unul dintre bucătarii vedetă în ascensiune ai Americii de Robert Mondavi în 199
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către cond. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriei americane și al ouălor din făină de zahăr din unt. Mary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Chocolatier și la revista patiserie Art & Design. Tim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Proiectele sale anterioare includ rețetele lui Charlie Trotter, carnea și vânatul lui Charlie Trotter, Hanul de la micul Washington, bucătăria lumii noi a lui Norman (de Norman Van Aken), bucătăria lui Jacques Pepin și Braseria Americană.