Saltimbocca de vițel și lămâie
Carne de vită și lămâie Saltimboccan este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 627 calorii, 45g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de salvie, cotlet de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Escalopi de vițel înveliți cu prosciutto, salvie și lămâie (saltimbocca), Saltimbocca De Vițel, și Saltimbocca De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de vițel pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper.
Așezați o felie de lămâie deasupra fiecărei cotlete. Sus cu 1 frunză de salvie.
Așezați o bucată mare de prosciutto pe fiecare cotlet și apăsați pentru a sigila.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați Cotletele de vițel în uleiul încins, cu lămâie în jos.
Se sotează până când prosciutto începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute. Întoarceți vițelul și sotati încă 2 minute.
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte.
Degajează tigaia cu vinul alb, răzuind bucățile maronii de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate.
Adăugați roșiile, smântâna, sarea și piperul. Se amestecă până se combină și se încălzește.
Se toarnă sosul peste vițel și se acoperă cu restul de 1 linguriță de salvie tocată mărunt.