Saltimbocca de vițel și lămâie

Saltimbocca de vițel și lămâie
Carne de vită și lămâie Saltimboccan este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 627 calorii, 45g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de salvie, cotlet de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Escalopi de vițel înveliți cu prosciutto, salvie și lămâie (saltimbocca), Saltimbocca De Vițel, și Saltimbocca De Vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de vițel pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
2
Așezați o felie de lămâie deasupra fiecărei cotlete. Sus cu 1 frunză de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Așezați o bucată mare de prosciutto pe fiecare cotlet și apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați Cotletele de vițel în uleiul încins, cu lămâie în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se sotează până când prosciutto începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute. Întoarceți vițelul și sotati încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte.
8
Degajează tigaia cu vinul alb, răzuind bucățile maronii de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
10
Adăugați roșiile, smântâna, sarea și piperul. Se amestecă până se combină și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
11
Se toarnă sosul peste vițel și se acoperă cu restul de 1 linguriță de salvie tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
12
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista