Saltimbocca De Vițel

Saltimbocca De Vițel
Saltimbocca de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 936 calorii, 72g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9,55 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de struguri, spanac ofilit, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Saltimbocca De Vițel, Saltimbocca De Vițel, și Saltimbocca De Vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe spanacul, apoi se lasă deoparte pentru a se scurge bine și a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie sotată, praf Cotletele de vițel cu făină și scuturați orice exces. Căutați vițelul pe ambele părți rapid, doar pentru a acoperi maro. Aveți grijă să nu gătiți prea mult vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți cotletele pe o foaie de copt și lăsați să se răcească. (Doriți ca procesul de gătire să se oprească.) În aceeași tigaie adăugați untul și usturoiul, permițând untului să se topească și să sfârâie pentru o perioadă scurtă de timp. Degajează tigaia cu vinul alb, apoi adaugă demi-glace și lasă acest sos să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Setați 1 dintre rafturile din cuptor la nivelul cel mai de sus și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. topiți fiecare dintre Cotletele de vițel cu niște spanac, frunze de salvie, o felie de prosciutto și brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
ProsciuttoProsciutto
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se introduce în cuptor pe raftul de sus doar suficient de lung pentru a topi brânză și cald. Nu plecați prea mult timp. Nu vrei ca vițelul să gătească mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru a termina sosul, scoateți-l de pe foc și bateți untul cubat. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Sosul de lingură pe farfuria de servire și deasupra cu cotlet de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Serviți cu tăiței cu unt sau legume julienne aburite ca acompaniament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista