Saltimbocca De Vițel

Saltimbocca De Vițel
Saltimbocca de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 936 calorii, 72g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9,55 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de struguri, spanac ofilit, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Saltimbocca De Vițel, Saltimbocca De Vițel, și Saltimbocca De Vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe spanacul, apoi se lasă deoparte pentru a se scurge bine și a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie sotată, praf Cotletele de vițel cu făină și scuturați orice exces. Căutați vițelul pe ambele părți rapid, doar pentru a acoperi maro. Aveți grijă să nu gătiți prea mult vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți cotletele pe o foaie de copt și lăsați să se răcească. (Doriți ca procesul de gătire să se oprească.) În aceeași tigaie adăugați untul și usturoiul, permițând untului să se topească și să sfârâie pentru o perioadă scurtă de timp. Degajează tigaia cu vinul alb, apoi adaugă demi-glace și lasă acest sos să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Setați 1 dintre rafturile din cuptor la nivelul cel mai de sus și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. topiți fiecare dintre Cotletele de vițel cu niște spanac, frunze de salvie, o felie de prosciutto și brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se introduce în cuptor pe raftul de sus doar suficient de lung pentru a topi brânză și cald. Nu plecați prea mult timp. Nu vrei ca vițelul să gătească mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a termina sosul, scoateți-l de pe foc și bateți untul cubat. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Sosul de lingură pe farfuria de servire și deasupra cu cotlet de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Serviți cu tăiței cu unt sau legume julienne aburite ca acompaniament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista