Saltimbocca De Pui

Saltimbocca De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Saltimboccan de pui. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 2951 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, prosciutto, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Saltimbocca De Pui, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui.

Instrucțiuni

1
Condimentați puiul în sare și piper și înfășurați în prosciutto asigurând 2 frunze de salvie între prosciutto și fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
ProsciuttoProsciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați puiul și gătiți până când prosciutto-ul este crocant și puiul se rumeneste ușor și fiert, aproximativ 2-4 minute pe parte și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați vinul și deglazați tigaia, adăugați bulionul de pui cu amidonul de porumb amestecat, sucul de lămâie și caperele și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul și gătiți până se topește și sosul se îngroașă puțin, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Server de pui acoperit cu sos de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista