Saltimbocca De Pui

Saltimbocca De Pui
Saltimbocca de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Saltimbocca De Pui, Saltimbocca cu pui, și Saltimbocca De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Presărați puiul uniform cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 jumătăți de piept de pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
6
Așezați puiul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu uleiul rămas și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
JeleuJeleu
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când vinul se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
În timp ce sosul fierbe, presărați salvie uniform peste pui; acoperiți fiecare bucată de pui cu o jumătate de felie de prosciutto și 2 linguri de brânză. Se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește și se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Așezați puiul pe farfurii de servire; lingura sos uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista