Saltimbocca De Pui
Saltimbocca de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 283 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Saltimbocca De Pui, Saltimbocca cu pui, și Saltimbocca De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu sare și piper; dragă în făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 2 jumătăți de piept de pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si gata.
Așezați puiul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu uleiul rămas și puiul.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când vinul se reduce la 1/4 cană.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul.
În timp ce sosul fierbe, presărați salvie uniform peste pui; acoperiți fiecare bucată de pui cu o jumătate de felie de prosciutto și 2 linguri de brânză. Se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește și se rumeneste ușor.
Așezați puiul pe farfurii de servire; lingura sos uniform peste pui.