Saltimbocca De Pui

Saltimbocca De Pui
Saltimbocca de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză mozzarella, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Saltimbocca De Pui, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de 1/4 inch. În vasul superficial, amestecați făina, brânza parmezană, condimentele italiene și sarea. Înveliți puiul cu amestec de făină; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste la exterior si nu mai roz in centru. Acoperiți fiecare piept de pui cu 1 felie de prosciutto și 1 felie de brânză mozzarella. Acoperiți bine tigaia; gătiți 1 până la 2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Piept De PuiPiept De Pui
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați salvie peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Scoateți puiul din tigaie în platoul de servire; acoperiți ușor cu Cort de folie, având grijă să nu lăsați folia să atingă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Creșteți căldura la mare.
7
Adăugați bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se încălzește până la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se fierbe aproximativ 3 minute sau până când bulionul se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc; bate în unt. Lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista