Saltimbocca De Pui
Saltimbocca de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză mozzarella, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Saltimbocca De Pui, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de 1/4 inch. În vasul superficial, amestecați făina, brânza parmezană, condimentele italiene și sarea. Înveliți puiul cu amestec de făină; scuturați excesul de făină.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste la exterior si nu mai roz in centru. Acoperiți fiecare piept de pui cu 1 felie de prosciutto și 1 felie de brânză mozzarella. Acoperiți bine tigaia; gătiți 1 până la 2 minute sau până când brânza este topită.
Presărați salvie peste pui.
Scoateți puiul din tigaie în platoul de servire; acoperiți ușor cu Cort de folie, având grijă să nu lăsați folia să atingă brânza.
Creșteți căldura la mare.
Adăugați bulion în tigaie.
Se încălzește până la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se fierbe aproximativ 3 minute sau până când bulionul se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Se ia de pe foc; bate în unt. Lingură peste pui.