Salsa verde-roșii cu condimente thailandeze
Salsa verde-roșii cu condimente thailandeze este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras tăiat julienne, serrano chile, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa de roșii verzi a lui Peg, și Salsa De Roșii Verzi.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile și ceapa roșie pe jumătate pe verticală.
Tăiați fiecare jumătate orizontal în felii subțiri. Pune deoparte.
Combinați coriandru și următoarele 8 Ingrediente (coriandru prin ulei de susan) într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați roșiile, ceapa roșie și verde și ardeiul gras; aruncați bine.
Notă: sosul de pește este un condiment sărat care poate fi găsit pe piețele asiatice, magazinele de specialitate și unele supermarketuri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.