Salsa Verde Prăjită

Salsa Verde Prăjită
Prăjită Salsa Verde ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, tomatillos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde), și Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele pe foaia de copt, tăiați părțile laterale ale roșiilor și cepei în sus. Prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Scoateți usturoiul și orice legume care se rumenesc și porniți cuptorul la fiert. Se fierbe până când legumele se rumenesc deasupra, dar nu se ard. Urmăriți cu atenție și îndepărtați legumele individuale înainte de a arde. Când toate sunt rumenite, puneți-le într-un robot de bucătărie și pulsați să tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați sarea și sucul de lămâie și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se servește cu chipsuri de tortilla sau deasupra enchiladas sau burritos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista