Salsa Verde Prăjită
Prăjită Salsa Verde ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, tomatillos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde), și Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați legumele pe foaia de copt, tăiați părțile laterale ale roșiilor și cepei în sus. Prăjiți timp de 20 de minute.
Scoateți usturoiul și orice legume care se rumenesc și porniți cuptorul la fiert. Se fierbe până când legumele se rumenesc deasupra, dar nu se ard. Urmăriți cu atenție și îndepărtați legumele individuale înainte de a arde. Când toate sunt rumenite, puneți-le într-un robot de bucătărie și pulsați să tocați.
Adăugați sarea și sucul de lămâie și procesați până se omogenizează bine.
Se servește cu chipsuri de tortilla sau deasupra enchiladas sau burritos.