Salsa Verde Carne De Porc Fiert

Salsa Verde Carne De Porc Fiert
Salsa Verde carne de porc fiert ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 304 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de pui, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pui Salsa Verde Fiert, Carne de vită fiartă cu bere cu Salsa verde italiană, și Chile Verde (carne de porc fiartă cu ardei prăjiți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime de porc. Puneți carnea într-o caserolă mare sau cuptor olandez cu salsa, ceapă, bulion, semințe de chimen, semințe de coriandru și oregano. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BulionBulion
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Cu 2 spatule largi, transferați carnea într-o tigaie cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți până se rumenesc bogat, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se fierb sucurile, amestecând, până se reduc la 2 3/4 căni, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Cu 2 furculițe, rupeți carnea în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Se adaugă în tigaie și se amestecă coriandru tocat. Se condimentează cu sare. Lingurați într-un castron de servire și presărați cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Se servește cu tortilla și mai multă salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
9
Carne de porc salsa verde cu aragaz lent: puneți carnea de porc tăiată într-un aragaz lent (5 până la 6 qt.) și transformați căldura la mare. Într-o tigaie, aduceți salsa, ceapa, bulionul, semințele de chimen, semințele de coriandru și oregano la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BulionBulion
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
10
Se toarnă peste carne de porc, se acoperă și se gătește până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă și înregistrează cel puțin 165 pe un termometru citit instant, cel puțin 7 sau până la 9 ore. Continuați rețeta cu pasul 2, folosind o oală mare pentru pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Enigma Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Enigmă Spumante Rose
Enigmă Spumante Rose
O nuanță luminoasă de aur roz, cu nuanțe de piersică încălzitoare, acest vin se deschide cu mirosuri strălucitoare de căpșuni, piersică abia coaptă, flori sălbatice proaspete și bomboane tari. Aromele sale reflectă aromele sale, cu note suplimentare de pepene verde și un indiciu de banană. Intrarea are un pop de aciditate vibrantă, care evoluează într-o rotunjime moale. Gustul de guava și mango adaugă o întorsătură tropicală finisajului lung și ispititor.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista