Salsa Verde Carne De Porc Fiert
Salsa Verde carne de porc fiert ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 304 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de pui, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Pui Salsa Verde Fiert, Carne de vită fiartă cu bere cu Salsa verde italiană, și Chile Verde (carne de porc fiartă cu ardei prăjiți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime de porc. Puneți carnea într-o caserolă mare sau cuptor olandez cu salsa, ceapă, bulion, semințe de chimen, semințe de coriandru și oregano. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Cu 2 spatule largi, transferați carnea într-o tigaie cu margini.
Coaceți până se rumenesc bogat, 30 de minute.
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se fierb sucurile, amestecând, până se reduc la 2 3/4 căni, 8 până la 10 minute.
Cu 2 furculițe, rupeți carnea în bucăți mari.
Se adaugă în tigaie și se amestecă coriandru tocat. Se condimentează cu sare. Lingurați într-un castron de servire și presărați cu frunze de coriandru.
Se servește cu tortilla și mai multă salsa verde.
Carne de porc salsa verde cu aragaz lent: puneți carnea de porc tăiată într-un aragaz lent (5 până la 6 qt.) și transformați căldura la mare. Într-o tigaie, aduceți salsa, ceapa, bulionul, semințele de chimen, semințele de coriandru și oregano la fierbere.
Se toarnă peste carne de porc, se acoperă și se gătește până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă și înregistrează cel puțin 165 pe un termometru citit instant, cel puțin 7 sau până la 9 ore. Continuați rețeta cu pasul 2, folosind o oală mare pentru pas