Salsa tropicală de primăvară cu carne de porc

Salsa tropicală de primăvară cu carne de porc
Salsa de primăvară tropicală cu carne de porc ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $4.4 pe portie. O porție conține 704 calorii, 113g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână Coconut Baker ' s angel flake, pansament lite ranch, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Salsa Tropicală, Salsa Cu Fructe Tropicale, și Salsa Cu Fructe Tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Se servește peste carne de porc feliată fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate56
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Revista