Salsa Snapper necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 205 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Snapper Roșu Cu Salsa De Citrice, Snapper roșu cu Salsa de citrice, și Snapper Roșu Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați cojile și mătăsurile din porumb. Înveliți 3 bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit. Înfășurați fiecare ureche într-o bucată de folie. Răsuciți folia la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Coaceți la 500 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați porumbul din știulet și puneți-l într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați roșii, ceapă, 1/2 cană de coriandru și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Așezați 1 file de pește pe fiecare dintre cele 4 bucăți mari suplimentare de folie de aluminiu rezistentă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Combinați iaurtul, praful de usturoi și sarea; răspândiți uniform pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Lăsați să stea 15 minute.
9
Puneți amestecul de porumb uniform pe fileuri. Înfășurați fiecare file în siguranță, sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
Coaceți la 450 timp de 20 până la 25 de minute. Desfaceți fileurile; se presară cu 1/4 cană de coriandru rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.