Salsa Simplă Din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați simplu Texas Salsan. Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 37 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chilis serrano, sare și piper, roșii înăbușite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salsa Proaspătă Din Texas, Nici O Glumă Texas Salsa!, și Texas Două Pas Salsa Pui.
Instrucțiuni
Combinați arpagicul, coriandrul, usturoiul, roșiile, ardeii, sarea și piperul după gust într-un blender electric. Pulsați până când salsa este la consistența dorită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.