Salsa Ranchera (Sos În Stil Fermă)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Ranchera (sos în stil fermă). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 50 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, roșii prăjite la foc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), Salsa Ranchera, și Salsa Ranchera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa cu ulei într-o oală medie la foc mediu și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Între timp, puneți roșiile, usturoiul și ardeii iute într-un blender și pulsați de câteva ori (lăsați amestecul puțin gros).
Se toarnă amestecul de roșii în oală cu ceapă și se fierbe 5 minute la foc mare pentru a se îngroșa. Gustați și adăugați sos fierbinte dacă doriți.