Salsa Ranchera (Sos În Stil Fermă)

Salsa Ranchera (Sos În Stil Fermă)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Ranchera (sos în stil fermă). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 50 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, roșii prăjite la foc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), Salsa Ranchera, și Salsa Ranchera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa cu ulei într-o oală medie la foc mediu și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Între timp, puneți roșiile, usturoiul și ardeii iute într-un blender și pulsați de câteva ori (lăsați amestecul puțin gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă amestecul de roșii în oală cu ceapă și se fierbe 5 minute la foc mare pentru a se îngroșa. Gustați și adăugați sos fierbinte dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
CeapăCeapă
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista