Salsa prăjită la foc în stil paleo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsanul prăjit la foc în stil paleo. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană servește 10 și costă 26 de cenți per porție. O porție conține 13 calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de lime, roșii roma, usturoi și ardei jalapeno. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și SALSA RESTAURANT-STYLE FIRE ROASTED, RESTAURANT-STYLE FIRE ROASTED SALSA și Fire-Roasted Salsa.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mic cu apă și scufundați ardeiul chipotle în apă până se înmoaie și se rehidratează, timp de 10 până la 15 minute.
Scoateți ardeiul chipotle și lăsați deoparte.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți grătarul cuptorului. Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Așezați roșiile pe foaia de copt pregătită și prăjiți până când pielea este carbonizată, 13 până la 15 minute. Întoarceți și carbonizați cealaltă parte pentru încă 5 minute.
Combinați roșiile carbonizate, usturoiul, coriandru, ceapa albă, ardeiul jalapeno, ardeiul chipotle și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie; piure până se omogenizează.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!