Salsa proaspătă de roșii și fasole neagră

Salsa proaspătă de roșii și fasole neagră
Rețeta Salsan de roșii proaspete și fasole neagră este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 236 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb, Salsa proaspătă de porumb și fasole neagră, și Crochete de fasole neagră cu Salsa proaspătă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista