Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan proaspăt. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salsa Proaspătă, Salsa Proaspătă Tăiată, și Salsa Proaspătă Mex.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă sau plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 1 săptămână, pentru a amestecaarome.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.