Salsa picantă de Tomatillo-Avocado necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 49 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână coriandru, ceapă verde, piper balck și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tomatillo + Salsa De Avocado, salsa de avocado tomatillo, și Salsa De Avocado Tomatillo.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați tomatillos, restul de linguriță de usturoi și serrano chile; puls pentru a toca fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cum Ar Fi Pepitele
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați avocado și ceapa verde și pulsați până când tocmai ați amestecat. Salsa finită ar trebui să aibă o anumită textură.
Așezați salsa într-un castron mic și aruncați cu uleiul de măsline extravirgin, sucul de lămâie, sarea și piperul. A se păstra, acoperit și refrigerat până la 2 ore. Aruncați cu coriandru chiar înainte de servire.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.