Salsa Picantă

Salsa Picantă
Salsanul picant este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 342 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre Mexican. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa Picantă Prăjită Chipotle Salsa, Salsa Picantă, și Salsa Picantă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile, roșiile prune, ceapa verde, ardeii, țelina, cilantro, usturoiul, sucul de lămâie, piperul și sarea după gust. Se da la frigider 45 de minute inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate73
Revista