Salsa Paste 'n' Fasole
Salsa Pasta 'n' Beans este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 4 porții. Acest fel principal are 372 de calorii, 15 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de legume, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 80%. Încercați Salsa Pasta 'n' Beans, Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastane și fasole cu cârnați) și Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastane și fasole cu cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa și ardeiul galben în ulei timp de 3-4 minute sau până devin crocante.
Adăugați usturoiul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când se înmoaie.
Se amestecă fasolea, bulionul, salsa și chimenul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-6 minute sau până se încălzește.
Scurge pastele; se amestecă în amestecul de fasole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Salsa funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.