Salsa Mango
Rețeta Mango Salsa ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 63 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ceapă verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), și Salsa Mango.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron; aruncați bine. Acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.