Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa-Lime-Bean Dip. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați N Salsa groasă, roșii, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Fasole Neagră Cu Avocado Și Lime, Burgeri mexicani de fasole cu iaurt de var și salsa, și Burgeri Mexicani De Fasole Cu Iaurt De Tei Și Salsa.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați fasolea, salsa, 2 linguri de smântână, sucul de lămâie, chimenul, usturoiul și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
Usturoi
Fasole
Chimen
Dientes De Ajo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați amestecul în vasul de servire superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați roșiile uniform peste amestecul de fasole. Se acoperă cu păpuși din restul de 2 linguri smântână; se presară cu coriandru.
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.