Salsa Jicama Crocantă Cu Chipsuri De Porumb Albastru

Crunchy Jicama Salsa cu Chips-uri de porumb albastru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de chipsuri de porumb coapte, ardei gras, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri Jicama cu salsa de Mango, Jicama, Fasole Neagră Și Salsa De Porumb, și Tacos de porc cu porumb - Jicama Salsan și Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de jicama decojită tăiată cubulețe, 1/2 cană de ardei gras roșu tocat, 2 linguri de ceapă roșie tocată, 1 cățel de usturoi tocat, 2 linguri de coriandru proaspăt tocat și 2 linguri de suc proaspăt de lămâie într-un castron mediu.
Se servește cu chipsuri de porumb albastru coapte.