Salsa Jicama Crocantă Cu Chipsuri De Porumb Albastru

Salsa Jicama Crocantă Cu Chipsuri De Porumb Albastru
Crunchy Jicama Salsa cu Chips-uri de porumb albastru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de chipsuri de porumb coapte, ardei gras, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri Jicama cu salsa de Mango, Jicama, Fasole Neagră Și Salsa De Porumb, și Tacos de porc cu porumb - Jicama Salsan și Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 cană de jicama decojită tăiată cubulețe, 1/2 cană de ardei gras roșu tocat, 2 linguri de ceapă roșie tocată, 1 cățel de usturoi tocat, 2 linguri de coriandru proaspăt tocat și 2 linguri de suc proaspăt de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
JicamaJicama
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește cu chipsuri de porumb albastru coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb AlbastruChipsuri De Porumb Albastru

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista