Salsa jamaicană Jerk Salmon și Mango ananas

Salsa jamaicană Jerk Salmon și Mango ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salmon Jamaican Jerk și Mango Pineapple Salsan. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 361 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper cayenne, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Jamaican Jerk cu Salsa proaspătă de Mango (Whole30) + meniu săptămânal, Pui Jamaican prăjit cu salsa de Mango, și Burgeri Jamaicani de curcan cu Papaya-salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mango, ananas, fasole neagră, ceapă, coriandru și 1/4 linguriță sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
AnanasAnanas
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, ienibahar, chimen, cimbru, cayenne și scorțișoară într-un alt castron; frecați pe ambele părți ale fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
CimbruCimbru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; gatiti somonul pana este fiert, 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Auto

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista