Salsa Guajillo

Salsa Guajillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Guajillo Salsan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, ardei iute guajillo și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Guajillo și Tomatillo Salsa, Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco Y Papas al Guajillo), și Bloody Mary Guajillo Salsa.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, puneți 4 căni de apă, ardeii iute guajillo, căței de usturoi și ceapă albă și dați la fiert. Reduceți căldura la foc mic până când chilele sunt moi și fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapă AlbăCeapă Albă
Piper GuajilloPiper Guajillo
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați legumele fierte, roșia și 2 căni de lichid clocotit într-un blender mare și lăsați deoparte să se răcească înainte de amestecare. Procesați până la neted. Condimentează cu 1 linguriță de sare și un vârf de piper negru. Într-o cratiță medie, grea, încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Strecurați salsa guajillo curățată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
Piper GuajilloPiper Guajillo
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
3
Adăugați frunza de dafin și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Gust pentru condimente, adăugând sare și piper suplimentar după dorință. Rezervă pentru enchiladas și carne de porc. Nota bucătarului: pentru ușurința preparării, puteți folosi 2 roșii întregi conservate, cumpărate din magazin, însămânțate, în locul a 1 roșie proaspătă, fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre roscifixt cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista