Salsa Fresca Clasică

Salsa Fresca Clasică
Clasic Salsa Frescan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, roșii, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, și Salsa Fresca.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați roșiile coapte tocate, ceapa verde feliată, jalapeo Chile tocată și sucul proaspăt de lămâie. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista