Salsa de vinete și roșii-mentă

Salsa de vinete și roșii-mentă
Vinete și roșii-menta Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, vinete, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Vinete prăjite cu roșii și mentă, Vinete, Tahini, Roșii De Moștenire + Crostini De Mentă, și Stive de vinete cu roșii-salsa Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime. Scor ușor tăiat părți de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Așezați vinetele, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 20 de minute sau până când este foarte fraged, întorcându-se ocazional. Scoateți pulpa din jumătățile de vinete și puneți-o într-o sită peste un castron. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
SitaSita
BolBol
4
Lăsați pulpa să stea 1 oră sau până se răcește și se scurge bine. Aruncați lichidul. Se zdrobește grosier pulpa și se pune într-un castron mic. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește la temperatura camerei, amestecând chiar înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista