Salsa de vinete și roșii-mentă
Vinete și roșii-menta Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, vinete, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Vinete prăjite cu roșii și mentă, Vinete, Tahini, Roșii De Moștenire + Crostini De Mentă, și Stive de vinete cu roșii-salsa Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime. Scor ușor tăiat părți de vinete.
Așezați vinetele, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 20 de minute sau până când este foarte fraged, întorcându-se ocazional. Scoateți pulpa din jumătățile de vinete și puneți-o într-o sită peste un castron. Aruncați cojile.
Lăsați pulpa să stea 1 oră sau până se răcește și se scurge bine. Aruncați lichidul. Se zdrobește grosier pulpa și se pune într-un castron mic. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase.
Se servește la temperatura camerei, amestecând chiar înainte de servire.